Join Us Nuenen

Join Us

Join Us brengt jongeren samen en helpt hen sociaal sterker te worden. Het jongerenwerk organiseert in de gemeente Nuenen één keer in de twee weken een Join Us bijeenkomst voor jongeren van 12-18 en 18-25 jaar. Jongeren ontmoeten elkaar, doen leuke dingen en ontwikkelen hun sociale vaardigheden en denkbeeld op een positieve manier.

Maak vrienden bij Join Us!

Voel jij je vaak alleen? Terwijl je graag leuke dingen wil doen met leeftijdsgenoten? In Nederland wonen veel jongeren die het moeilijk vinden om vrienden te maken. Ze willen wel, maar weten niet zo goed hoe.

Join Us helpt hierbij! Om de week ontmoeten een aantal jongeren elkaar op een leuke plek in de gemeente waarin ze wonen. Tijdens de bijeenkomsten zijn er ervaren begeleiders aanwezig die helpen met het maken en behouden van nieuwe vrienden!


Join Us is er voor jongeren!

Join Us is er voor iedereen tussen de 12 en 25 jaar die zich alleen voelt en zin heeft om daar verandering in te brengen. Bij Join Us vinden we het leuk als je komt!


Wat doe je bij Join Us?

Bij Join Us doe je veel leuke dingen en helpen we je sociaal sterker worden. Samen met andere jongeren bedenk en organiseer je allerlei (online) activiteiten. De groep bepaalt dus zelf hoe de avond eruit ziet. Daarbij leer je hoe je iets kunt organiseren. Denk aan een avondje gamen, spelletjes doen, gourmetten, een filmpje kijken, voetballen, bowlen en nog veel meer toffe dingen!


Ik kom erbij!

Natuurlijk is het de eerste keer spannend om naar Join Us te komen. Dat vindt iedereen! Maar eenmaal bij Join Us zul je merken dat de sfeer heel gezellig is, dat je welkom bent én jezelf mag zijn. Meld je dus snel aan! Of neem contact op met een van de medewerkers hieronder.

Ik meld me aan!
 

Neem contact op met onze specialisten

Floor Donders

Floor
Donders

Jongerenwerker - Coördinator Match Mentor - Coördinator Join Us

Bjorn
Pinsel

Jongerenwerker