Datum

MATCHMENTOR

Inhoud

MatchMentor is een vrijwilligersproject waarbij twee werelden samen worden gebracht. Mentoren en mentee’s. Coachen of gecoacht worden, ondersteunen of ondersteuning krijgen en leren van elkaar! Ben je geïnteresseerd in een van de twee rollen? Lees dan verder!

Mentor

Vind jij het leuk om iemand te begeleiden? Te ondersteunen in zijn of haar hulpvragen? Ben jij iemand die anderen graag helpt? Dan is het matchmentorproject iets voor jou!

Je wordt gekoppeld aan een mentee. Een jongere uit Nuenen tussen de 10 en 23 jaar, met een hulpvraag op het gebied van onderwijs, vrije tijd, thuissituatie of online. Er vindt een kennismakingsgesprek, een klikgesprek, intervisie en evaluatie(s) plaats.

Jullie komen een uur per week samen en mogen gebruik maken van de ruimtes van LEVgroep Nuenen, of afspreken bij de mentee thuis.  Je kunt gedurende het hele project terecht bij de coördinator.

Word vrijwilliger bij LEVgroep en draag een steentje bij! 

Mentee

Ben jij juist iemand die het fijn vindt gecoacht te worden op gebieden als onderwijs, vrije tijd, thuissituatie of online? Iemand die met je meekijkt of je kan ondersteunen op deze gebieden?

Denk bijvoorbeeld aan hulpvragen als:

  • Ik heb moeite met plannen en zou hier graag beter in willen worden, kan er iemand met mij meekijken?
  • Ik vind het lastig om boodschappen te doen en personeel aan te spreken, hier wil ik graag meer zekerheid in krijgen.
  • Ik zou zelfstandiger en zelfredzamer willen worden, maar weet niet goed hoe. Hier zou ik graag ondersteuning in willen.
  • Ik heb niemand waar ik mee kan praten in mijn omgeving, maar ik krijg mijn gedachten niet altijd op een rijtje. Ik zou het fijn om met iemand te praten.

Je kan met veel vragen terecht bij je mentor. We zoeken altijd naar een goede match tussen jou en de mentor. Er vindt een kennismakingsgesprek, een klikgesprek en evaluatie(s) plaats.
Daarnaast kan ook jij altijd terecht bij de coördinator.

Ben je een jongere tussen de 10 en 23 jaar en kom je uit Nuenen?
Dan kom jij in aanmerking!

Mentor of Mentee

Ben je geïnteresseerd? Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met mij op!

Mail naar floor.donders@levgroep.nl of neem telefonisch contact op
via 06 89 97 06 53.

Kijk ook eens op de site:  Matchmentor – Sleutel tot succes!