Datum

Thema-avond schuldhulpverlening Nuenen

Inhoud

Vorige week woensdag was er een digitale thema-avond 'Corona, wie betaalt de rekening?' Zelfstandigen en ZZP'ers in Nuenen, die ten gevolge van corona in zwaar weer dreigen te komen, waren welkom. Het was een zinnige avond, waarop circa 50 deelnemers vooral elkaar informeerden over instanties die in Nuenen financieel steun kunnen bieden.

Het NIBUD waarschuwt dat er een stijging in de schuldenproblematiek aankomt. ''Mensen maken zich, met alle overheidssteun, misschien op dit moment nog weinig zorgen en de werkgelegenheid daalt ook nog weinig, maar een financiële crisis staat voor de deur'' aldus Arjan Vliegenthart van NIBUD. 

Tijdens de thema-avond presenteerden negen organisaties die financiële hulp kunnen bieden zich met een korte pitch. LEVgroep, Gemeente Nuenen, Helpt Elkander, Voedselbank, Stichting Leergeld, Senergiek, Diaconie PGN en Parochiële Caritasinstelling. 

We willen mensen aanmoedigen om hun financiële problemen kenbaar te maken. Daarvoor kun je je melden bij Petri Haenen. Mail: petri.haenen@levgroep.nl of tel: 06 14906810.

Klik hier om te zien waar wij je mee kunnen helpen op financieel gebied.